dilluns, 7 de maig del 2012

Ja sabem on aniran els 10.000 milions d'euros retallats a educació i sanitat: BANKIA

Bankia rebrà el suport públic per sanejar els diners que han malbaratat... i nosaltres, com a persones d'apeu continuarem pagant hipoteques perquè si no ens embargaran... perquè no rebem suport públic nosaltres? 10.000 milions d'euros són moltes hipoteques pagades...


Arran d'aquest fet podem recordar el programa de "Salvados" emés en La sexta, diumenge passat on el "follonero" anava a Islàndia. Veieu aquí els vídeos


Hauríem de prendre nota.

Veieu la entrevista completa  sobre la revolució islandesa i atenció a les mesure proposades per la ciutadania islandesa.

Manifestacions en octubre de 2008 i 2009 amb 5 propostes molt concretes:

1. Dimissió del Govern
2. Dimissió del director del Banc Central d'Islàndia
3. Dimissió del director de la Istitució de Supervisió Financera
4. Eleccions generals
5. Reforma constitucional perquè no torne a succeir la desfeta (la reforma constitucional no la van portar a terme polítics sinó 25 persones elegides entre la ciutadania).

Contrasta amb el que estem fen ací on solament ens manifestem perquè no ens retallen i la petició de responsabilitats polítiques i econòmiques la deixem en segon terme... (algu recorca a la delegada de govern de la CV i al cap de la policia i els fets amb els alumnes de l'IES Lluís Vives?... on estan les responsabilitats). Així, el govern pot plantejar-se retallar 10.000 milions d'euros en sanitat i educació i donar-los per sanejar BANKIA de tots els desficacis financer que ELLS MATEIXOS han comés.