dilluns, 27 de febrer del 2012

Nota final incidents divendres

[NOTA TÈCNICA, edició 28 febrer: Comentaris habilitats de nou, cal ser usuari registrat o de google o de open id. Evitem el pur "anonimat"]



Hem decidit eliminar l'entrada que donava informació en calent dels incidents de divendres a la porta del Joan Fuster. No té sentit continuar alimentant rumors que fabriquen mal ambient i tensions perfectament evitables si actuem amb seny.

El que va passar ja va quedar aclarit com hem manifestat al bloc des del mateix divendres i crec que no té sentit continuar amb una història ja tancada.

Els alumnes per si mateixos i en una assemblea pròpia han comminat a tots els companys a ser absolutament respectuosos amb els agents en qualsevol circumstància futura en que poguera sorgir conflicte. Òbviament estan mobilitzats i tenen la seua pròpia dinàmica, però la intenció és no deixar que cap provocador porte unes protestes pacífiques cap al terreny hostil (ni físic ni VERBAL).

No recolzem CAP RUMOR que desprestigie a la Guàrdia Civil o Policia Municipal. Ni recolzem ni tampoc no ens fem responsables. Del que ací es publique, sí. El bloc té voluntat de ser plural. Això implica que cada autor es responsable exclusiu del que escriu i els administradors solidàriament de les entrades signades com a'noalesretallades'.

Salutacions cordials,

Juan Armenteros

2 comentaris:

Eriusana ha dit...

Estic totalment d'acord amb Juan. No es pot responsabilitzar el professorat de les coses que algunes persones diguen o facen a títol personal en altres llocs. El que crec que ha quedat prou clar és que cap professor ha faltat el respecte als agents, així com tampoc ha defensat que la via dels insults i les desqualificacions siga acceptable. Com a professors sempre hem fomentat el respecte als altres i que les mobilitzacions de protesta, les inicie qui les inicie, ja siguem professors, ciutadans o alumnes han de ser pacífiques i exemplars.

Ra Bo ha dit...

Totalment d'acord. Els alumnes en tot moment vam respectar els agents. Està clar que sempre hi ha "individus" que són impresentables, però des de l'alumnatem acordat tindre en tot moment tracte respectuós davant les autoritats, ja que, si no és així, la protesta deixa de ser pacícifica, i al mateix temps, perdem tota la nostra raó. No cal afegir que els mestres no tenen MAI res a veure amb l'acordat per l'alumnat, ni influeixen en les nostes pròpies decissions.